Hållbarhet

På RWMT vill vi bidra till att skapa en hållbar framtid och bättre värld för framtida generationer. Läs mer om hur vi arbetar för att skapa en varaktig förändring och förbättra förutsättningarna för barnen och samhället de lever i, samt för vår gemensamma miljö.

För barnen

En trygg och hälsosam barndom skapar möjligheter till en bättre framtid, både för barnen och samhället de lever i. Många fattiga länder kämpar för att erbjuda bra utbildning, hälso- och tandvård till alla barn. Genom våra lokala volonär-program hjälper RWMT till att ge stöd åt de barn som behöver det mest.
Lycklig tjej i landsbygdslandskap
Familj med fyra barn

För lokalsamhället

RWMT arbetar för att skapa och stärka social och ekonomisk tillväxt i de länder vi arbetar i. Vi vill hjälpa till att skapa produktiva sysselsättningar och arbetstillfällen för det lokala samhället. Vårt mål är att minst 50 procent av personalen ska anställas lokalt.

För miljön

Med vår unika scanningsteknik har vi möjligheten att lokalisera och identifiera miljöfarliga föremål som tunnor med miljöfarligt avfall, metallkablar, vapen och ammunition, utan att störa havets känsliga ekosystem.
Sköldpadda simning

Bli volontär

Vill du göra en skillnad och samtidigt uppleva unika platser på andra sidan jorden? Att gå med i RWMTs volontärprogram ger dig möjligheten att göra en positiv skillnad för människor i utsatta områden. Alla kostnader för transport, mat och logi täcks av RWMT.

Volontärer behövs för Galápagos

RWMT söker just nu efter volontärer för att starta en hälsoklinik på Galápagosöarna, Ecuador. Personal vi söker:

  • Läkare, gärna inom allmänmedicin
  • Sjuksköterskor med minst 5 års erfarenhet
  • Logistikpersonal
Kontakta RWMT för mer information

FNs globala hållbarhetsmål

Allt RWMTs hållbarhetsarbete är baserat på FNs 17 hållbarhetsmål, byggd på devisen ”Ingen ska lämnas utanför".
Vi har identifierat fem av hållbarhetsmålen där vi som företag kan bidra mest.

Läs om hur vi bidrar till de globala hållbarhetsmålen
FNs hållbarhetsmål
Stöd vårt välgörenhetsarbete

Var med och bidra

Som företag eller filantrop kan du välja att stödja vårt arbete på olika nivåer. Oavsett om du vill göra ett stort eller litet bidrag kan du vara säker på att din investering kommer till god användning. Kontakta oss för att diskutera möjliga sätt att samarbeta.

Kontakta RWMT